još prijatelja...

još avio kompanija...

Pratite nas na socijalnim mrežama

Apartmani Mavesa Vrnjačka Banja

Apartmani Mavesa Vrnjačka Banja

Apartmani Mavesa se nalaze u pešačkoj zoni na Vrnjačkoj promenadi u samom centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini centralnog parka, odakle se vrlo lako stiže do najatraktivnijih banjskih sadržaja (specijalna bolnica Merkur i staro Kupatilo - 200m, biblioteka i bioskop - 250m, Crkva - 300m, Zamak kulture Belimarković - 500m, dečije igralište - 600m, hala sportova Vlade Divac - 800m). Kolima se može doći do parkinga apartmana Mavesa koji se nalazi na početku ul. Save Kovačevića od Nemanjine ulice.

 

Apartmani Mavesa raspolažu sa 20 ležaja u izuzetno dobro opremljenom prostoru. Od sedam apartmana dva su dupleksi sa terasama koje gledaju na promenadu, dva su trokrevetna, a tri su dvokrevetna.

Tokom boravka u apartmanima, Mavesa Vam besplatno obezbeđuje:

  • Internet
  • Krevetac i hranilica za bebe na zahtev gosta
  • Parking prostor

 

Svi apartmani su klimatizovani sa potpuno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, modernim kupatilom, telefonom i televizijom. Ljubazno osoblje i prijatna atmosfera učiniće da Vam svaki dan proveden u Vrnjačkoj Banji ostane u najlepšem sećanju.

 

Galerija

Za sve dodatne informacije i aktuelni cenovnik za 2017 kontaktirajte nas putem telefona, email adrese ili nas posetite lično.

Zainteresovani ste za ovu ponudu....Prijavi se!

Ukoliko ste zainteresovani za ovu ponudu možete nam poslati prijavu pa ćemo vas kontaktirati oko daljeg dogovora

Molimo unestite datum koji vidite

Datum: 22.04.2019

Slične destinacije