još prijatelja...

još avio kompanija...

Pratite nas na socijalnim mrežama

Apartmani Prestige Vrnjačka Banja

Apartmani Prestige

Apartmani Prestige su smešteni na glavnom šetalištu u Vrnjačkoj Banji, na samo nekoliko koraka od reke i starog parka sa bujnim zelenilom. Od apartmana se može stići pešice do svih najvažnijih znamenitosti. Mesto na privatnom parkingu obezbeđeno je za sve goste.

Svi apartmani i apartmani tipa "suite" nude klima-uređaj, kablovsku televiziju i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Potpuno opremljena čajna kuhinja takođe je na raspolaganju. 
Gosti dobijaju specijalne popuste za obroke u obližnjem restoranu. Na pešačkoj udaljenosti od apartmana pronaći ćete barove, kafee, prodavnice i brojne druge restorane, u kojima se služe srpski specijaliteti.

Apartmani se nalaze na 500 metara od centra grada, velnes i spa centra, kao i sportskog centra sa teniskim terenima, bazenima i teretanom.

Skijanjem se možete baviti u Ski centru Goč, na 12 km od apartmana Prestige, i na planini Kopaonik, udaljenoj 50 km. Brojne srednjovekovne manastire i istorijske znamenitosti možete posetiti u blizini Vrnjačke Banje.

Glavna autobuska stanica smeštena je na 2,5 km, a železnička stanica na 5 km od apartmana.

Galerija

Za sve dodatne informacije i aktuelni cenovnik za 2017 kontaktirajte nas putem telefona, email adrese ili nas posetite lično

Zainteresovani ste za ovu ponudu....Prijavi se!

Ukoliko ste zainteresovani za ovu ponudu možete nam poslati prijavu pa ćemo vas kontaktirati oko daljeg dogovora

Molimo unestite datum koji vidite

Datum: 22.04.2019