još prijatelja...

još avio kompanija...

Pratite nas na socijalnim mrežama

Sarajevo

SARAJEVO  1 noćenje - autobusom

Sarajevo je pravi unikat među gradovima. Nasmejani ljudi otvorena srca, savršeni ćevapi, Baščaršija sa svojim šarmom, kafa iz fildžana i lepota grada koji odiše pozitivnom energijom…Tako bi se najkraće mogao opisati. Stoga nemojte propustiti ovu priliku da provedete praznik u ovom gradu koji će vam se uvući pod kožu, ostati u vašem srcu zauvek i pokazati šta je prava zabava!

 

 

Program putovanja:
1.Dan 10.11 /subota/: Novi Sad - Polazak iz Novog Sada u 23:30 časova parking kod Lokomotive (tačno vreme će se znati dva dana pre puta). Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama radi odmora.

 

2.Dan 11.11 /nedelja/: Sarajevo – dolazak u Sarajevo, panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, Stara srpska crkva iz XII veka, Svrzina kuća, Begova džamija, Sahat kula, Bezistan, Katolička katedrala, park pisaca, jevrejski hram i sinagoga... 
Fakultativni odlazak do vrela Bosne. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti – kafa u Baščaršiji, baklava ili urmašica će svakako prijati. Uveče fakultativni odlazak u neki od nacionalnih restorana na večeru. Noćenje.

3.Dan 12.11 /ponedeljak/: Sarajevo-Mostar– Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do Blagaja, koji se nalazi na putu do Mostara. Obilazak grada ( stari most, Kula Herceguša, Sahat kula, Kriva Ćuprija...). Stari grad je istorijska četvrt Mostara koja sa Starim mostom i nizom ostalih sadržaja čini ovaj grad prepoznatljivom tačkom i na svetskoj llisti Top destinacija. Kafa u restoranu ispod mosta je poseban ugođaji i ovo je najjači utisak koji ćete poneli iz Mostara.

Slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak za Sarajevo, i u večernjim časovima polazak za Novi Sad.

4.Dan 13.11 /utorak/: Novi Sad Dolazak u Novi Sad u ranim jutarnjim časovima na mesto polaska.

   

 

 

Galerija

 

Termin putovanja:

Cena aranžmana

10.11-12.11.2018

49 €


Način i uslovi plaćanja:

U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja

 •   prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)

 • platnim karticama visa, dina, master, maestro i amerikan

 • Banca Intesa karticama na 4 rate bez kamate samo u prostorijama agencije

 •   Čekovima građana: prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak na 3 mesečne rate . Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod = jedan euro obračunava se po kursu na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intesa.
U cenu aranžmana su uračunati:

 • prevoz autobusom turističke klase (AC, DVD)

 • smeštaj u hotelu sa 3* ili 4* na bazi 1 noćenja sa doručkom

 • obilasci prema programu putovanja

 • usluge licenciranog vodiča i organizacije putovanja

U cenu aranžmana nisu uračunati:

 • putno zdravstveno osiguranje (grupno:odrasli 260 din, deca do 18 godina 170 din, osobe od 70-80 god 780 din)

 • fakultativni obilasci:

 • Vrelo Bosne - 5 € (uključena ulaznica)

 • Blagaji i Mostar - 15 €

 • Večera u nacionalnom restoranu – 15 €

 

Popusti i doplate:

 • doplata za 1/1 sobu 50% na upit;

 • popusti za decu, važe uz dve punoplatežne osobe:

-  dete od 0-2 godina gratis (ima mesto u autobusu, nema sopstveni ležaj),

-  dete od 2-12 godina ima popust 10%;Napomene:

KALKULACIJA JE RAĐENA NA BAZI MINIMUM 50 PLATEŽNIH PUTNIKA. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja, kao I da realizuje prevoz u saradnji sa drugom agencijom. Tačno ime hotela znaće se najkasnije 5 dana pre puta. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika. Tačno ime hotela znaće se 5 dana pred put. Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je 1 kofer i 1 komad ručnog prtljaga.
Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Ukoliko putnik ne poseduje potrebna dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.

 

 OTP 51/2010 AT

Zainteresovani ste za ovu ponudu....Prijavi se!

Ukoliko ste zainteresovani za ovu ponudu možete nam poslati prijavu pa ćemo vas kontaktirati oko daljeg dogovora

Molimo unestite datum koji vidite

Datum: 22.01.2019

Slične destinacije

3 dana | 61e

3 dana | 55e