još prijatelja...

još avio kompanija...

Pratite nas na socijalnim mrežama

STARA PLANINA HOTEL SPA

STARA PLANINA HOTEL SPA 4*

 


Stara planina, je najnovije skijalište u Srbiji. Hotel se nalizi neposrednopored gondola, na nadmorskoj visini od 1620m2 I predstavlja savršeni mesto da isprobate nove staze I uživate u prelepom pogledu na okolne planinske massive. Ono što Stara Planina trenutno nudi je 13km pripreljenih staza za skijanje ili snowboarding. A možete se samo opredeliti za rlaksirajuću šetnju kroz živopisne zimske pejzaže

1.dan STARA PLANINA

Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 16:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

2. do predposlednji dan STARA PLANINA

Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan STARA PLANINA

Napuštanje soba do 10:00 časova. Kraj programa.

 

 

http://www.hotelstaraplanina.com/sr/hotel-stara-planina/

Stara Planina Hotel spa 4*- nalazi se na jednom od najlepših mesta Stare planine – Jabučkom ravništu, na  1.466m nadmorske visine. Pravu atrakciju predstavlja prva gondola u Srbiji koja skijaše prevozi od hotela do vrha Babin zub. Hotel u svom sadžaju ima 3 konferencijske sale, restoran, loby bar sa sunčanom terasom, picerija, bar, dečija igraonica, dečije igralište, baby corner za čuvanje beba, klizalište, wellness & spa centar sa zatvorenim bazenom, kozmetičko/ frizerski salon, bankomat, menjačnica, prodavnica, suvenirnica, brendirana prodavnica garderobe, parfimerija, apoteka, room service, mesto za odlaganje prtljaga, usluga recepcija 24h i podzemna garaža (147 parking mesta, uz 8 mesta za vozila osoba sa invaliditetom). Wellness & spa centar se prostire na 1000m2, u okviru koga se nalaze : zatvoreni bazen, hidromasažna kada, sauna i hamam, relax zona sa ležaljkama, masaže i tretmani, fitness sala. Skijašnica se nalazi na 150m od početne stanice gondola i u njoj gosti mogu da iznajme, odlože i servisiraju ski opremu. Usluga je light all inclusive – doručak, lagani ručak, večera, piće tokom ručka i večere (vino, pivo i gazirana bezalkoholna pića).

 

 

 

Galerija

SKI OPENNG

Cenovnik važi za period 14.12.2017 – 17.12.2017.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI PO PAKETU U EVRIMA

(Plaćanje u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate)

Hotel

Usluga

Tip sobe

3 dana / 2 noći

4 dana / 3 noći

Stara planina

Hotel spa 4*

All

Dvokrevetna soba

102 €

146 €

Dvokrevetna sa sofom

110 €

164 €

Superior dvokrevetna sa sofom

129 €

193 €

Junior apartman *

350 €

524 €

Porodični apartman *

401 €

626 €

Deluxe apartman *

450 €

675 €

Doplata za jednokrevetnu

60 €

90 €

 

Minimalni period boravka 2 noći, Cene su podložne promenama!

***Junior apartman, Porodični apartman, Deluxe apartman cene su po apartmanu po sobi***

U cenu putovanja je uračunato: All inclusive: Bogat doručak, ručak, raznovrsna večera, piće tokom obroka:lokalno stono vino, pivo, gazirana i negazirana pića. Korišćenje Spa& Wellness centra na 1000m2: unutrašnji bazen, hidromasažna kada, finska sauna, tursko kupatilo, prostorija za opuštanje, teretana. Bežični internet u svim javnim prostorima i sobama. Zabava za decu u dečijoj igraonici (atraktivni dečiji svet sa igralištem), profesionalno čuvanje dece, sportska zabava i show program. Odlaganje ski opreme u skijašnici. Staze za skijanje i Gondola odmah pored hotela. Ski pas za 15.12.2017 za odrasle.

U cenu putovanja nije uračunato: Boravišna taksa i osiguranje - 1,€ po osobi po noći (plaća se u agenciji),deca od 7-15godina 0,5€. Individualni troškovi.

Uslovi za decu: Deca od 0-3 godine u pratnji dve odrasle osobe – gratis smeštaj. Deca od 3-6 godina u pratnji dve odrasle osobe -70%. Deca od  6-15 godina u pratnji dve odrasle osobe – 50%. Dete od 0-3 godine u pratnji jedne odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi gratis smeštaj, odrasla osoba plaća cenu jednokrevetne sobe. Ski pass za 14.12.2017 za najmlađe od 6 – 12godina.

Popust: Treća odrasla osoba 10%.

NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski-avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.

- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- preko računa.

- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

OPŠTE NAPOMENE:

  • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja.

  • Organizator putovanja zadržava pravo izmene objavljenih cena i ostalih uslova prodaje

  • Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

  • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije .

     

 

 

 

Organizator putovanja turistička agencija licence OTP br. 80/2014. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora puovanja.

Planet Air subagent-posrednik.

 

 

 

Zainteresovani ste za ovu ponudu....Prijavi se!

Ukoliko ste zainteresovani za ovu ponudu možete nam poslati prijavu pa ćemo vas kontaktirati oko daljeg dogovora

Molimo unestite datum koji vidite

Datum: 21.04.2019

Slične destinacije