Flixbus Srbija - lowcost autobuske karte

Flixbus je nemačka kompanija koja nudi usluge međugradskog autobuskog prevoza u Evropi i Sjedinjenim Državama. Od 2018 godine kompanija ima 90% tržišnog udela u Nemačkoj. Sa preko 350 000 autobuskih linija u 29 zemalja, spada u red najbrže rastićih kompoanija ove vrste u Evropi.

Zahvaljujući jednostavnom sistemu za rezervacije i pristupu razvojnoj mreži, Planet Air kao ovlašćena turistička agencija za prodaju FLIXBUS autobuskih karata, je u mogućnosti da vam ponudi najjeftinije autobuske karte za preko 2000 destinacija širom Evrope.

Ukoliko Vam je potreban autobuski prevoz do bilo koje destinacije u Evropi sigurni smo da ce Flix bus odgovoriti na sve Vaše zahteve. Izaberite svoje putovanje iz naše velike mreže; sa preko 350.000 svakodnevnih linija do preko 2.000 destinacija u 28 evropskih zemalja, zaista možeš da proputuješ celu Evropu!

Planiraš da kreneš na putovanje? U poslednjem trenutku odlučuješ da posetiš neki grad? Ili ideš na odmor sa porodicom ili prijateljima? Nema nikakvih problema! Prevešćemo te od tačke A do tačke B po nepobedivoj ceni. Sa našim autobuskim putovanjima možeš da izabereš između Francuske, Holandije, Švajcarske, Nemačke, Italije, Češke Republike, Mađarske ili Hrvatske! Da ne pominjemo Švedsku, Dansku, Luksemburg, Sloveniju i Austriju – FlixBus pruža putovanje koje želiš i kada želiš!

Putovanje od tačke A do tačke B je opušteno: zahvaljujući informacijama o autobuskim stanicama, ažuriranom i aktuelnom redu vožnje koji su dostupni u realnom vremenu, uslužnom osoblju i ljubaznim vozačima, ne moraš da brineš ni o čemu. Možeš da planiraš svoje putovanje autobusom i uskočiš u autobus osećajući se potpuno opušteno.

Kada putuješ sa FlixBus-om, zagarantovana je najbolja usluga. U svim našim autobusima naći ćeš besplatan WiFi, veći prostor za noge, grickalice i piće po povoljnim cenama, brojne utičnice i dovoljno prostora za svoj prtljag.

Cena karte na našim zelenim linijama uključuje besplatan prevoz za:

- 1 komad ručnog prtljaga (maks. 42 x 30 x 18 cm, maks. 7 kg)
- 1 komad prtljaga (maks. 80 x 50 x 30 cm, uz dozvoljeno malo odstupanje dimenzija i maks. obim svih stranica od 160 cm, maks. 20 kg).

Sve preko toga spada u dodatni prtljag koji ne bi trebalo da premaši dimenzije i težinu putnog prtljaga. Usluga dodatnog prtljaga se naplaćuje.  


Kontaktirajte nas

Popunite kontakt formu