Post New Listing

PAKET ARANŽMAN-KRSTARENJE

PAKET ARANŽMAN-KRSTARENJE

Obaveštavamo vas o posebnoj ponudi koju izdvajamo za vas, u pitanju su Fly and Cruise paketi uz koje možete bezbrižno započeti novu avanturu ne razmišljajući o dodatnim troškovima!

Prednost ove ponude jeste što cena paketa uključuje sledeće:

  • Avio prevoz
  • Transfer do i od luke ukrcaja
  • Izlete
  • Paket pića
  • Napojnice
  • Lučke takse

 

Ova ponuda obuhvata 8-dnevna krstarenja Istočnim Mediteranom, tokom aprila, maja i oktobra naredne godine, sa polaskom iz Istanbula, na brodu Celestyal Crystal. Zanimljiv itinerer Istočnog Medterana uvek obuhvata posebna mesta: Čanakale, Volos, Heraklion, Santorini, Mikonos i Atinu.

Na ovom linku možete pogledati kompletnu Fly and Cruise ponudu: alle.gr/celestyal-istanbul

*Napomena: Cene su podložne promenama, u zavisnosti od brodskih i avio kompanija.

 

Za sve informacije nas kontaktirajte ili posetite na adresi Alekse Šantića 74!

 

28. novembra 2019. / by / in
Comments

Comments are closed here.

Obaveštenje
Beograd, 15.05.2020. godine
1. Poštujući preporuku Vlade Republike Srbije u uslovima ukidanja vanrednog stanja i relaksacije mera uvedenih usled bolesti COVID 19 izazvane virusom Sars-Cov-2 u cilju postepenog oživljavanja privrednih aktivnosti i preporuke Yute turističkim agencijama da zbog nepotpunih informacija u vezi poslovanja do daljnjeg informisemo putnika preko maila - portala, odnosno telefona.
S tim u vezi Vas obaveštavamo da će sve poslovnice Planet air počev od 18.05 krenuti sa radom putem telefona i mejlova (bez direktne prodaje u poslovnicama):
Radnim danima u period 09-17 h.
U narednom periodu ćemo usklađivati tj. produžiti radno vreme u skladu sa potrebama kao i krenuti sa radom sa direktnim strankama u poslovnicama.
2. Prilikom otpočinjanja rada poslovnica striktno ćemo primenjivati zaštitne mere preporučene od strane Gradskog zavoda za zaštitu zdravlja https://www.zdravlje.org.rs/index.php/covid19 [1] sa
ciljem zaštite putnika i zaposlenih.
3. Kako smo Vas već ranije obavestili putnicima će biti ponuđene POTVRDE O ZAMENSKIM PUTOVANJIMA, shodno Uredbi Vlade Republike Srbije od 30.04.2020 god., uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja koje mogu iskoristiti najkasnije do 31.12.2021 god. Ukoliko putnici ne realizuju zamenska putovanja iz bilo kog razloga u ovom roku, mogu počev od 01.01.2022 god potraživati povraćaj sredstava od OTP, koji je u obavezi da u roku od 14 dana od dana podnošenja zahteva, ispuni ovaj zahtev putnika (Ovaj postupak odnosi se na sva turistička putovanja, ugovorena zaključno sa 15.03.2020 god.)
UPUTSTVO SA PREPORUKOM O POSTUPANJU PO UREDBI, STRUČNE SLUŽBE YUTA-E ĆE DOSTAVITI ORGANIZATORU U ŠTO KRAĆEM ROKU NAKON USAGLAŠAVANJA TEKSTA SA NADLEŽNIM MINISTARSTVOM.
O svim daljim aktivnostima bićete blagovremeno informisani
YUTA Info NACIONALNA ASOCIJACIJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE
Kondina 14, Beograd, Srbija
www.yuta.rsyuta@yuta.rs

...

Got it!
X