nullnull

Kontakt

021 310 15 30

021 310 15 31

office@planetair.rs

Alekse Šantića 74, Novi Sad

Belgija i Francuska

više država - više destinacija

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

više država
više destinacija

Ukupno noćenja

4

Ukupno dana

5
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
BELGIJA I FRANCUSKA 
BRISEL – BRIŽ – GENT – LIL – PARIZ 
Izleti i posete:  BRIŽ I GENT -LIL - LUVR -OBILAZAK MONMARTRA 
5 dana (4 noćenja sa doručkom u hotelima kategorije 3*) – avionom 
Polazak: 3. maj (povratak 7. maj 2024) 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 1099 evra  
Doplata za jednokrevetnu sobu je 375 evra. Maksimalan broj putnika po sobi: 2 odrasle osobe + 1  dete do 11,99 godina 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: prevoz avionom na relaciji Beograd - Brisel – Pariz – Beograd (prevoznik Air Serbia),  aerodromske takse u Beogradu i Parizu u iznosu od 97 evra (čiji je iznos podložan promeni), smeštaj u hotelima kategorije tri zvezdice u  dvokrevetnim sobama (2 noćenja s doručkom u Briselu I 2 noćenja s doručkom), transferi autobusom na relacijama aerodrom - hotel i hotel  - aerodrom u Briselu I Parizu, obilasci prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: fakultativni izleti i posete, međunarodno putno zdravstveno osiguranje - Cenovnik na linku , gradska taksa u iznosu od 4.9 evra po osobi i noći (plaća se na recepciji hotela), individualni troškovi. 

 FAKULTATIVNI  IZLETI 
- fakultativni izlet “Luvr” Cena: 60 evra. Uključen dvočasovni obilazak po programu u pratnji vodiča I ulaznica. ●fakultativni izlet “Monmartr” Cena: 35 evra. Obilazak u partnji vodiča (individualni povratak u hotel). 
- Prijavljivanje za fakultativne izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje a uplate su u Belgiji, isključivo u evrima, u efektivi. Potrebno je  najmanje 30 učesnika za realizaciju ovih izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuje uz korigovanje cene. 
- Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom putovanja, kao i redosleda  njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i verskih praznika )na određenoj destinaciji, kada neki od lokaliteta, muzeja ili tržnih  centara ne rade.VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE “BELGIJA I FRANCUSKA” 
- Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju ovog putovanja. 
- Uz blagovremeni upit u poslovnicama organizatora putovanja, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama, uz doplatu.